Symbolische steun

Sleutelhanger voor sterke vrouwen

NIEUW: De sleutelhanger bevat twee gebedsmolens. De cilindervormige molen staat bij Tibetaanse boeddhisten symbool voor zegening en geluk. Door de molen rond te draaien in de richting van de klok, gaat het gebed wat op de buitenkant staat, op in de wind. Hierdoor kan iedereen van dit goede karma meegenieten. Met de sleutehanger laat je zien dat je sterke vrouwen in ontwikkelingslanden steunt.

Uiteraard is deze handgemaakte bedel van Fair Trade Original uit Nepal ook nog te bestellen. De bedel verbeeldt de wereldwijde solidariteit tussen vrouwen. De oneindige knoop is het symbool voor het eeuwige leven; de vierkante vorm staat voor vrouwelijkheid. Hang de bedel aan je ketting of mobieltje. En laat daarmee niet alleen zien dat je zelf een sterke vrouw bent, maar ook dat je steun geeft aan sterke vrouwen.

Je kunt de vrouwen ook op andere manieren steunen. Klik hierboven op ‘steun de vrouwen’ en kies voor financiële of publieke steun.

NB. Deze website is beveiligd. Uw gegevens worden versleuteld over internet verstuurd. Dit houdt in dat uw gegevens niet kunnen worden onderschept en/of aangepast door derden. Dit is o.a. te zien aan het slotje onderaan deze pagina.